Τσακίρης Γεώργιος – Χειρουργός Οδοντίατρος

Phone 2310 867 810
Phone 6934 166 431

Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο - ΕΣΠΑ 2014 - 2020
doctor-02

Ο Κος Τσακίρης Ι. Γεώργιος γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη το 1983. Το 2000 εισήχθη στο Τμήμα Οδοντικής Τεχνολογίας του Τ.Ε.Ι. Αθηνών, από όπου και αποφοίτησε το 2004. Έπειτα εισήχθη με κατατακτήριες εξετάσεις το 2005 στην Οδοντιατρική Σχολή του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, από όπου αποφοίτησε τρίτος τη τάξει αριστεύσας, τον Δεκέμβριο 2008 και στη συνέχεια υπηρέτησε τη στρατιωτική του θητεία ως χειρουργός οδοντίατρος, στον 29ο Λ.ΥΓ. στη Κομοτηνή, στο Κέντρο Υγείας Σταυρούπολης Ξάνθης καθώς και στο 299 ΚΙ.Χ.Ν.Ε. Βέροιας.

Το Σεπτέμβριο του 2012 εισήχθη στο τριετές Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα Ειδίκευσης στην Ενδοδοντολογία της Οδοντιατρικής Σχολής του Α.Π.Θ., από όπου αποφοίτησε το 2016, αποκτώντας με βαθμό “Άριστα” το πτυχίο Master in Sciences. Το θέμα της διπλωματικής του εργασίας ήταν “Συγκριτική μελέτη αυθεντικών και μη, μηχανοκίνητων μικροεργαλείων Ενδοδοντίας στο SEM”.

Από το 2010 εργάζεται ως χειρουργός οδοντίατρος, ενώ από το 2012 διατηρεί ιδιωτικό ιατρείο όπου ασκεί κατά κόρον την ειδίκευση της Ενδοδοντολογίας. Είναι μέλος και ενεργός συμμετέχων στον Οδοντιατρικό Σύλλογο Θεσσαλονίκης από το 2010 και μέλος του Συλλόγου Ενδοδοντιστών Ελλάδος. Στον ελεύθερο χρόνο του απολαμβάνει τον μηχανοκίνητο αθλητισμό, το διάβασμα, τα ταξίδια και υπαίθριες δραστηριότητες με την σύζυγο και τα παιδιά του.

Το πάθος του Κου Τσακίρη για την οδοντιατρική συνεχίζει να μεγαλώνει, επιτρέποντάς του να εξερευνήσει νέες προοπτικές και τεχνικές αιχμής. Απολαμβάνει την αλληλεπίδραση με μοναδικές περιπτώσεις ασθενών και ανάγκες θεραπείας και είναι ενθουσιώδης για να επιτύχει την αποστολή του, να παρέχει ποιοτική οδοντιατρική περίθαλψη ασθενών ομαλά και με συνέπεια. Η Κος Τσακίρης προσπαθεί συνεχώς να ξεπεράσει τις προσδοκίες των ασθενών, με την τεχνογνωσία και τη φροντίδα του.