Τσακίρης Γεώργιος – Χειρουργός Οδοντίατρος

Phone 2310 867 810
Phone 6934 166 431

Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο - ΕΣΠΑ 2014 - 2020

Τεχνολογίες στην Οδοντιατρική μας Κλινική

Στο ιατρείο μας ανανεώνουμε συνεχώς τον εξοπλισμό μας, ώστε να χρησιμοποιούμε μέσα τελευταίας τεχνολογίας για να επιβεβαιώσουμε διαγνώσεις, να σχεδιάσουμε θεραπείες και να βελτιώσουμε τη ποιότητα των υπηρεσιών μας στο έπακρο. Μπορούμε να προβάλλουμε σαρώσεις και ψηφιακές ακτινογραφίες στις οθόνες στις αίθουσες θεραπείας μας, στη συνέχεια να σας δείξουμε προβλήματα ή τραυματισμούς στο στόμα σας και να εξηγήσουμε τη διαδικασία σας.

Με τη βοήθεια της οδοντιατρικής τεχνολογίας, μπορούμε να σας παρέχουμε τη φροντίδα και την άνεση που σας αξίζει κατά τις επισκέψεις σας. Είμαστε σε θέση να κάνουμε πιο ακριβείς διαγνώσεις, γεγονός που βελτιώνει τη πρόγνωση των θεραπευτικών επιλογών μας. Στόχος μας είναι να παρέχουμε στους ασθενείς αποτελεσματική ενδοδοντική φροντίδα και να διασφαλίζουμε ότι είναι πλήρως ενημερωμένοι για τη θεραπεία τους και πώς αυτή θα βοηθήσει τη στοματική τους υγεία.

Ψηφιακή Απεικόνιση

Στο ιατρείο μας γίνεται προσεκτική χρήση της συχνότητας και του χρόνου λήψης των ακτινογραφιών. Οι ακτινογραφίες μας επιτρέπουν να ανιχνεύσουμε τερηδονικές κοιλότητες ανάμεσα στα δόντια σας, να προσδιορίσουμε το επίπεδο των οστών και να αναλύσουμε την υγεία των οστών σας. Μπορούμε επίσης να εξετάσουμε τις ρίζες των δοντιών, να διαγνώσουμε βλάβες, καθώς και να εκτιμήσουμε τη βλάβη όταν συμβαίνει τραύμα.

Οι οδοντικές ακτινογραφίες (περιακρορριζικές) είναι πολύτιμα βοηθήματα για τη διάγνωση, τη θεραπεία και τη διατήρηση της οδοντικής υγείας. Ο χρόνος έκθεσης για περιακρορριζικές ακτινογραφίες είναι εξαιρετικά ελάχιστος. Το ιατρείο μας χρησιμοποιεί Τεχνολογίες Ψηφιακής Απεικόνισης με το σύστημα Myray RX DC. Με την ψηφιακή απεικόνιση, ο χρόνος έκθεσης είναι περίπου 90% μικρότερος σε σύγκριση με τις παραδοσιακές ακτινογραφίες. Οι ψηφιακές ακτινογραφίες προσφέρουν μεγαλύτερη ακρίβεια, καθώς βλέπουμε την εικόνα σε μια οθόνη υπολογιστή. Η ψηφιακή απεικόνιση μπορεί επίσης να μας βοηθήσει να ανακτήσουμε πολύτιμες διαγνωστικές πληροφορίες.

Χειρουργικό Μικροσκόπιο

Η εισαγωγή του χειρουργικού μικροσκοπίου έχει φέρει επανάσταση στον τομέα της Ενδοδοντίας. Έχουμε επενδύσει σε χειρουργικό μικροσκόπιο εξαιρετικής ποιότητας της Carl Zeiss (Carl Zeiss Pico), που παρέχει απαράμιλλη μεγέθυνση και φωτισμό στις χειρουργικές επεμβάσεις μας. Η επιτυχία μας εξαρτάται από το ότι μπορούμε να δούμε και τις πιο ελάχιστες λεπτομέρειες, όπως ενασβεστιωμένους ριζικούς σωλήνες και ρωγμές – “δεν μπορείτε να αντιμετωπίσετε αυτό που δεν μπορείτε να δείτε!” Επιπλέον, στο χειρουργικό μικροσκόπιο έχει ενσωματωθεί μια ψηφιακή κάμερα υψηλής ευκρίνειας (Sony A7 C) που μας επιτρέπει να βελτιώνουμε την επικοινωνία με τον ασθενή και να καταγράφουμε τις διαδικασίες μας, με απαράμιλλη σαφήνεια και λεπτομέρεια.

Συστήματα υπερήχων EMS

Οι χειρολαβές υπερήχων έχουν σχεδιαστεί για χρήση με εξειδικευμένα ξέστρα ενδοδοντίας, που επιτρέπουν στον επεμβαίνοντα να παρέχει συντηρητική και χειρουργική ενδοδοντική θεραπεία με ακριβή έλεγχο, που δεν είναι πάντα εφικτό με τη χρήση των παραδοσιακών χειρολαβών αέρος και των ηλεκτρικών χειρολαβών.

Συστήματα προπαρασκευής και έμφραξης των ριζικών σωλήνων

Στο ιατρείο μας χρησιμοποιούμε σύγχρονα ασύρματα συστήματα περιστρεφόμενων και παλίνδρομων μηχανοκίνητων μικροεργαλείων προπαρασκευής των ριζικών σωλήνων, καθώς και ασύρματες συσκευές έγχυσης και συμπύκνωσης θερμοπλαστικοποιμένης γουταπέρκας, για την έμφραξη των ριζικών σωλήνων. Επιπλέον διαθέτουμε και ειδικά συστήματα αφαίρεσης αξόνων και σπασμένων μικροεργαλείων.